Gelaatsverzorging

 

 

Elke huid is verschillend. Daarom wordt er met een grondige huidanalyse gezocht naar een optimale huidverzorging op maat.

Dermalogica The face treatment - 60min. Dubbele reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, serum, massage, masker, oogverzorging, verzorging, fond de teint indien gewenst.

 

Microzone Treatment - 30 min. Dubbele reiniging, peeling, masker en naverzorging. Ideaal voor mannen en vrouwen met weinig tijd.

Rainpharma Basis - 30 min Een complete reiniging, scrub, masker en verzorgende creme. Ga voor een snelle, maar efficiente huidverzorging en maak kennis met de producten van Rainpharma.

 

Volledige gelaatsverzorging – 60 min. De dubbele reiniging, scrub, gelaatsmassage en een masker op maat volledig met het oog op huidverbetering zijn een must in deze uitgebreide verzorging. Daarnaast ook nog de volledig naverzorging.

 

RAINPHARMA HUIDSYSTEEM

Een uniek feelgood huidverzorgingsprogramma dat 2 maanden duurt en de huid zowel van binnenuit als van buitenuit mooier maakt. Orthomolucaire voedingssuplementen leveren de huid noodzakelijke vitamines en mineralen, extra eiwitten worden ingezet als bouwstenen voor een gezonde huid en natuurlijke verzorgingsproducten reinigen en voeden de huid en brengen een oncomfortabele of onzuivere huid weer in balans. Hoe beter je het programma volgt, hoe beter het resultaat. Dat spreekt voor zich. Je kan het programma ook combineren met professionele gelaatsverzorgingen. Als gekwalificeerd huidverzorgingsspecialiste leg ik je huid gedurende 2 maanden wekelijks of om de 2 weken extra in de watten.