4 nieuwe dag- en nachtcrèmes

Hallo!

Ze stonden eigenlijk al een half jaar eerder gepland, maar soms duurt het wat langer voor alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Binnen enkele weken is het zover: we lanceren 4 nieuwe dag- en nachtcrèmes. Jij kan vandaag al eens kennismaken.

Faithful Face Guard is toch voor elk huidtype? Ja, maar we moeten het merk een beetje spannend houden. Mensen willen al wel eens afwisseling. Daarbij komt nog dat niet iedereen interesse heeft in de dure rode alg met anti-aging effect die verwerkt zit in de Faithful Face Guard. De 4 nieuwe dag- en nachtcrèmes gebruik je ook niet als serum. En sommige mensen hebben graag een dagcrème die nog lichter is, waar anderen eentje willen die veel zwaarder is. Dat kan binnenkort. En goed om weten: ook deze dagcrèmes zijn 'watervrij'. Wij verkopen geen water...

F1, F2, F3, F4 Uiteraard beginnen de namen van de 4 nieuwe gelaatscrèmes met een F. Van een lichte lotion F1, tot een hele rijke gelaatscrème (F4). Hoe hoger het cijfer: hoe rijker de verzorging.

F1 - Fantastic Purifying Matte Lotion Voor wie liever een zeer lichte lotion heeft. Eerder voor vette en onzuivere huidcondities. 50ml - €49

Heb je last van puistjes, een onzuivere of een glimmende huid? Fantastic Purifying Matte Lotion zuivert en verzorgt je huid intens. Een huid perfect in balans, dat is waar deze lichte verkwikkende dag- en nachtlotion voor staat. Fantastic Purifying Matte Lotion zorgt voor een instant effect én een resultaat op lange termijn. De bijzondere formule geeft je gelaat onmiddellijk een zuivere, matte look maar helpt ook om toekomstige problemen te voorkomen. Je huid ziet er niet alleen fris en verzorgd uit, maar voelt ook zo aan. Verzachtende plantaardige extracten helpen roodheid verminderen. Natuurlijke kleipoeders geven je gelaat onmiddellijk een matte look. Om het natuurlijke evenwicht van je huid te herstellen, voegden we verschillende doeltreffende plantaardige ingrediënten toe zoals zwarte komijn, guava, kalamansi, zink en rozemarijn. Een vegan alternatief voor hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid minder uitdroogt. Dankzij essentiële oliën uit geranium, tea tree en lavendel heeft deze dag- en nachtlotion een zuivere, medicinale geur. De bruine kleur doet jemisschien even schrikken, maar is afkomstig van de guava-extracten en heeft geen effect op je gelaatskleur.

F2- Friendly Silky Soothing Cream Essentiële oliën geven een fijne geur en hebben therapeutische eigenschappen. Maar niet iedereen kan ze even goed verdragen. Daarom is er deze volledig geurvrije versie. 50ml - €59

Heb je een erg gevoelige huid die haast geen enkel product kan verdragen? Speciaal voor jou ontwikkelden we Friendly Silky Soothing Cream, een milde dag- en nachtcrème die zelfs de meest gevoelige huid kan bekoren. Friendly Silky Soothing Cream geeft je huid alles wat ze nodig heeft. De bijzondere formule op basis van verschillende actieve plantaardige ingrediënten heeft een tweeledige werking. Ze helpt om de zichtbare effecten van een gevoelige huid te verminderen en ondersteunt je huid om weerbaarder te worden tegen invloeden van buitenaf. We kozen voor organische calendula, perilla, tarwekiemolie, havermout en lavendel hydrolaat die de reactieve huid verzachten, verkoelen en beschermen. Natuurlijke actief verzachtende plantenextracten verminderen roodheid en zorgen ervoor dat de geïrriteerde huid opnieuw comfortabeler aanvoelt. Om oxidatieve stress en invloeden van milieuverontreiniging te verminderen, voegden we flavonoïden toe. Het resultaat is een milde dag- en nachtcrème die mosterdkleurig is en neutraal geurt, met een subtiele toets van havermout. Omdat deze formule speciaal ontwikkeld werd voor de meeste gevoelige huid, speelden we op zeker en voegden we geen druppel essentiële olie toe.

F3 - Fabulous Day & Night Moist De standaard. Lijkt een beetje op Faithful Face Guard, maar veel eenvoudiger. 50ml - €59

Heb je een normale tot licht droge huid? Fabulous Day & Night Moist is een dag- en nachtverzorging die je huid mooi, gezond en zacht houdt. Met zijn niet klevende textuur en subtiele geur is deze plantaardige moisturizer jouw dagelijkse bondgenoot. Fabulous Day & Night Moist is krachtig in zijn eenvoud. Geen ellenlange ingrediëntenlijst voor deze betrouwbare allrounder maar een formule op basis van enkel de beste, meest werkzame natuurlijke stoffen. Deze lichte volledig plantaardige moisturizer ondersteunt de natuurlijke hydraterende kracht van je huid en houdt haar de hele dag soepel en zijdezacht. Natuurlijke extracten uit planten versterken de barrière-functie van je huid en helpen zo beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Het resultaat is een sterkere en gezondere huid. Wedden datje complimentjes krijgt omdat je zo straalt? Teunisbloemolie en organische calendula doen wonderen voor een oudere of problematische huid. Duindoornolie ondersteunt het natuurlijk herstellende vermogen van je huid.Tarwekiemolie, rijk aan vitamine E, helpt om vocht vast te houden en verzacht. Een minimum aan essentiële oliën geeft Fabulous Day & Night Moist zijn zachte, aangename geur.

F4 - Full-Force Moisturizing Balm

Voor de droge tot extreem droge huid. Niet vettig en toch super voedend. Dit wordt de lieveling van droge huidtypes. Extra anti-aging? Gebruik Faithful Face Guard eronder als serum. 50ml - €69

Een oudere of droge huid moet in de eerste plaats maximaal gevoed worden. Daarom ontwikkelden we Full Force Moisturizing Face Balm, een echte dorstlesser voor je huid. Deze luxueuze dag- en nachtcrème maakt je huid zijdezacht en zorgt voor een fantastisch huidgevoel. Full Force Moisturizing Face Balm combineert verschillende rijke natuurzuivere en volledig plantaardige ingrediënten. De hoog geconcentreerde formule draagt bij tot een betere bescherming van de huid en helpt de barrièrefunctie herstellen zodat vocht beter wordt vastgehouden. Het resultaat voel je meteen en zie je ook wanneer je een blik in de spiegel werpt! Essentiële vetzuren vormen samen met vegan alternatieven voor hyaluronzuur en wolvet (lanoline) een beschermend en hydraterend laagje. Ook tarwekiemolie en monoi dragen bij tot een lang gehydrateerd gevoel. Het effect is maximaal zes uur na gebruik en blijft nog urenlang nawerken. Bloemenwater uit geraniums geeft deze uitzonderlijke dag- en nachtcrème een fris en verkwikkend effect. Omdat we geen essentiële oliën toevoegen, is de geur eerder neutraal. Dat maakt Full Force Moisturizing Face Balm bijzonder geschikt voor de meest reactieve huidtypes die toch een rijke hydratatie wensen

153 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656