Hoe knap is dit wel!

January 30, 2018

Hoge gasten worden in België verwelkomt met RainPharma producten.

 

 

Als luchthaven van de Europese hoofdstad heeft Brussels Airport een van de drukst bezochte protocoldiensten ter wereld. Elk jaar maken zowat 25.000 hoge gasten gebruik van het protocolgebouw van de luchthaven, waaronder de Belgische en buitenlandse koninklijke families, staatshoofden en regeringsleiders.

Om deze gasten nog beter van dienst te zijn werd ervoor gekozen om RainPharma producten te voorzien in de badkamers en toiletten. Zo kan elke hoge gast nu de handen wassen met één van onze Aromatherpay Essentials Skin Washes en nadien de Prebiotic Skin Lotion gebruiken, of genieten van een zalig douchemoment. De salons en privévertrekken worden gegeurd met onze aroma diffusers en room sprays.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

September 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square