Wil je eens baden in luxe? Gebruik onze Rose douchegel.

January 31, 2018

 

 

Valentijn is de geschikte periode om onze nieuwe Skin Wash (douchegel en handzeep) met echte rozenblaadjes voor te stellen. De roos is het symbool van de liefde. De zachte, zoet-bloemige geur met een ondertoon van honing en thee en een subtiele groene noot heeft een opwekkend, harmoniserend effect. De olie wordt wel eens geprezen omwille van haar verjongende effect. Echte rozenolie van vers geplukte rozenblaadjes is één van de meest kostbare plantenextracten ter wereld. Voor deze exclusieve douchegel werden meer dan 150 kilogram verse, met de hand geplukte rozen gebruikt. 💕❤️

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

September 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square