top of page

Gelaatsverzorging

 

Elke huid is verschillend. Daarom wordt er met een grondige huidanalyse gezocht naar een optimale huidverzorging op maat.

Dermalogica The face treatment - 60min.

Dubbele reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, serum, massage, masker, oogverzorging, verzorging, fond de teint indien gewenst.

 

Microzone Treatment - 30 min.

Dubbele reiniging, peeling, masker en naverzorging. Ideaal voor mannen en vrouwen met weinig tijd.

Rainpharma Basis - 30 min.

Een complete reiniging, scrub, masker en verzorgende creme. Ga voor een snelle, maar efficiente huidverzorging en maak kennis met de producten van Rainpharma.

 

Volledige gelaatsverzorging – 60 min.

De dubbele reiniging, scrub, gelaatsmassage en een masker op maat volledig met het oog op huidverbetering zijn een must in deze uitgebreide verzorging. Daarnaast ook nog de volledig naverzorging.

RainPharma huidsysteem

Het is een uniek feel good huidverzorgingsprogramma dat 2 maanden duurt  die de huid zowel van binnenuit als van buitenuit mooier maakt.

 

Orthomoleculaire voedingssuplementen leveren de huid de noodzakelijke vitamines en mineralen. De extra eiwitten worden ingezet als bouwstenen voor een gezonde huid. De natuurlijke verzorgingsproducten reinigen en voeden de huid. Bovendien brengen ze een oncomfortabele of onzuivere huid weer in balans.

 

Hoe beter je het programma volgt, hoe beter het resultaat. Dat spreekt voor zich. Je kan het programma ook combineren met professionele gelaatsverzorgingen. Als gekwalificeerd huidverzorgingsspecialiste leg ik je huid gedurende 2 maanden wekelijks of om de 2 weken extra in de watten.

bottom of page