top of page

Mannen

Rug massage

Mannen kunnen bij mij terecht voor

  • Pedicure

  • Manicure

  • Volledige gelaatsverzorging

  • Definitief ontharen

  • Ontharingen (Wenkbrauwen, oksels, volledige rug (incl. schouders), torso, onderbenen & knieën en volledige benen)

Nieuw bij BeautyMaster

De Shave Collectie van MEN3 met de beste producten voor elke huidtype.

Pre-Shave Gel

De MEN3 Pre-Shave is een aangename gel die je huid voorbereidt op de perfecte scheerbeurt. Je scheert niet enkel gladder, maar ook makkelijker en zonder snijwonden.

Shaving Cream

De MEN3 Shaving Cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis..

Aftershave

De MEN3 Aftershave is een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen of minerale oliën, ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huis alsook eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis.

Men3.jpg
Shave Men3.jpg

Wil je weten welke producten voor jou de beste zijn?

Wat voor huidtype je ook hebt, wij raden de Pre-Shave gel aan. Voor de gel, gebruik je eerst een Scrub. Achteraf gebruik je de Schaving Cream en ten slotte de After Shave. Je kan altijd bij mij terecht voor extra advies voor optimaal gebruik van de producten

Waar heb je last van?

Voor roodheid, sneetjes en irritaties gebruik je best de Pre-Shave Gel om vervolgens de Soothing Shave Cream toe te passen. Ook voor ingegroeide haren en scheerbultjes is dit de beste oplossing.

Scheer je elecktrisch?

We raden je dan de Scrub aan, vervolgens een After Shave en een goede dag/nachtcrème. Rond vijf uur komt je baard al weer door of heb je een zware, stugge baard. Dan is Shaving  Cream het aangewezen product.

bottom of page