top of page
04-2020_CPC_KLEAN_logo%20aquarel_edited.
min highlight sunset sfeer.jpg
kabuki loose Fdt sfeer 1.jpg

Over i.am.klean

De naam i.am.klean zegt het zelf. Zuiver, puur, natuurlijk en gezond, mét een vleugje zelfvertrouwen en luxe. Inderdaad luxe… dat straalt i.am.klean ook uit. Op die manier wordt de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen haalbaar. 

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen. Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare en make-up. Al deze producten worden nauwlettend onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam. 

Caroline Rigo is van mening dat elke vrouw het recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en healthy make-up. Toen ze besefte dat vrouwen in haar make-upstoel hier ook echt nood aan  hadden, maar geen enkel merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat ze zelf iets moest maken. Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en  pharmacie.  

Bovendien werd de vraag naar gezonde en natuurlijke make-up  ook  binnen de beautywereld,  elke dag groter.   Op die manier werd een  nieuwe, pure en natuurlijke make-uplijn geboren: i.am.klean. 

bottom of page