Acties en promoties

Jungle Adventure Beauty Boxbij Goed Gevoel Magazine

Deze prachtige RainPharma Jungle boxen liggen bij mij in de zaak. Voor maar € 24,80 extra krijg je deze mooie box met 10 verschillende toppers bij je goed gevoel magazine.

De Jungle Box is dé manier om de RainPharma producten  uit te proberen en je favorieten te ontdekken. Naast onze 10 producten in een praktisch reisverpakkingen vind je deze ook in een handige groot formaat in de zaak. Ga met deze zo meteen aan de slag. Enjoy them!

Shake It Up box bij Goed Gevoel​

Deze prachtige RainPharma Shake It Up box liggen vanaf nu bij mij in de zaak, samen met het juni-nummer van Goed Gevoel. Voor maar € 14,80 extra krijg je deze mooie box met een portiezakje van elk van onze 16 eiwitshakes én een handige shaker.

 

De Shake It Up Box is dé manier om de RainPharma shakes uit te proberen en je favorieten te ontdekken. Naast onze 16 smaken in een praktisch portiezakje vind je in deze doos ook een handige shaker om je shakes klaar te maken. Zo kan je meteen aan de slag. Shake it up!

RainPharma Fresh Start Detox

Wil jij de beste versie van jezelf worden en één van onze Skin & Body Programs volgen? Slim! Het Smart Nutrition Project is een kort programma dat je zelfstandig kan volgen, het Balance Program is een intensiever traject onder individuele begeleiding van een voedingsdeskundige.

Om het jou extra gemakkelijk te maken, ontwikkelden we de Smart Nutrition Box en de Balance Box. Daarin vind je alles om te starten. Om jouw frisse nieuwe start extra glans te geven, staken we beide boxen in een nieuw jasje. Wat vind jij van de nieuwe look?

WhatsApp Image 2020-12-31 at 15.52.30.jp

Meer weten over het Smart Nutrition Project van RainPharma? Bekijk dan even deze korte video van RainPharma diëtiste Charlotte.