Acties en promoties

Mystieke Nacht Spaarkaart

Doe mee aan de spaaractie op alle Aromatherapy Essential Boxen. Bij aankoop van elke box krijg je een sticker. Bij 5 stickers krijg je een Winters deken twv €69 cadeau. Je kan kiezen tussen Mystieke Nacht of Wilde Tijm. (op=op)

 

Alle boxen die meedoen vind je in de map Cadeau's Mystieke Nacht. Je kan zelf ook een cadeaubox samenstellenmet de duo twv min. €20. Dit kan met de volgende producten met de skin wash en essentiële oliën.

Bonjour Bonsoir Slaapbox bij Goed Gevoel

Deze Bonjour Bonsoir Slaapbox is jouw ticket richting dromenland.

RainPharma selecteerde drie producten en twee stijlvolle accessoires voor een heerlijke nachtrust, het ultieme schoonheidsslaapje en een zacht ontwaakmoment.

De RainPharma Bonjour Bonsoir Slaapbox (twv. €59,75) zit vanaf 18 november voor maar €14,90 extra bij Goed Gevoel Magazine. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Dan kan je hem nu al bij mij reserveren.

"You are wonderful"-Delivery

A delivery to a friend!

 

Deze periode is het belangrijker dan ooit om verbonden met elkaar te blijven en met de "You are wonderful" delivery gaat het makkelijker dan ooit te voren.

 

Laat deze periode je cadeautjes leveren aan huis met je eigen persoonlijke boodschap. Zo kan jij jouw mama, vriendin, collega ... verrassen zonder dat je zelf de hele tijd heen en weer moet rijden. Plezier voor jou en je ontvanger!

RainPharma After Detox

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma. Het is een echte detox, laat je huid weer stralen en geeft je meer energie. Ideaal voor wie een echt dieet niet helemaal ziet zitten, maar weet dat elke inspanning telt. De RainPharma shakes zijn bovendien van hoge kwaliteit én darmvriendelijk! 

Meer weten over het Smart Nutrition Project van RainPharma? Bekijk dan even deze korte video van RainPharma diëtiste Charlotte.

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656