Exceptional hand & nail cream


Rainparma en Think Pink slaan de handen in elkaar in de strijd tegen borstkanker. Samen zetten we een actie op poten waarvan de opbrengst integraal naar Think-Pink gaat maar meteen ook aandacht vraagt voor het gebruik van natuurlijke middelen voor de huid.

We selecteerden ingrediënten die je huid onmiddellijk en intens voeden en verzorgen. Je handen voelen niet vet aan, zodat je onmiddellijk weer aan de slag kan. Een mix van natuur zuivere essentiële oliën uit echte kruiden en planten trakteert je op een citrus frisse geur met kruidige ondertoon.

Exceptional Hand & Nail Cream voedt, kalmeert, egaliseert en beschermt. Een extract uit wildgroeiende madeliefjes ondersteunt een gelijkmatige huidskleur en vermindert oppervlakkige ouderdomsvlekken. Extracten uit rode biet voorkomen uitdroging door de barrièrefuctie van de huid te ondersteunen en zorgen zo voor meer soepelheid en elasticiteit. De poria cocos paddenstoel en extracten uit riet zijn rustgevend en verzachten irritaties. Organische calendula olie, arnica olie, tarwekiemolie en teunisbloemolie voeden de huid en zijn de ultieme bondgenoot in de strijd tegen winterhanden. Ze vormen een schild tegen agressies van buitenaf en beschermen droge, breekbare nagels.

Gebruik: Meermaals per dag goed inmasseren op droge handen, nagels en nagelriemen. Gebruik gedurende minstens 28 dagen.

Verkoopsprijs: 19.95€

Lancering 24 september 2017

Om zeker eentje te hebben kan je hem al bestellen via mijn mail adres of Facebook.

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven