top of page

Product van de maand.

Zoals jullie weten of misschien nog niet weten zetten we elke maand een product in de kijker. Dit zal gebeuren gedurende een volledig jaar. Elke maand kan je dus een product aankopen met een korting van maar liefst 25´%. Dit is een manier om trouwe klanten te bedanken maar ook om nieuwe klanten onze producten te leren kennen.

Kom dus zeker maandelijks langs voor jouw favorieten producten.

Verzamel daarnaast ook 6 verschillende kaartjes ( product van de maand) en stuur ze naar Rainpharma en dan ontvang je een geschenkenpakket met een waarde van minstens 75€.

Deze maand is het de dedicated face wash 200ml.

Tweemaal per dag een dubbele reiniging, is ons geheim. Eerst ga je je huid wassen met een reiniger op oliebasis, daarna op waterbasis. Het resultaat? Een perfect zuivere huid die zeker niet droog aanvoelt. Deze reiniger verwijdert wateroplosbare vuilrestjes alsof het niets is. De zachte plantaardige schuim komt van de kokosnoten, reinigt intens en is tegelijk ook mild voor de huid. Citroenverbena verfrist en ontspant de huid. Verfrissende citrusoliën versterken en verkwikken. Calendula werkt dan weer zuiverend, verzachtend, wondhelend en jeukstillend.

Hoe gebruik je dit product?

Masseer een kleine hoeveelheid met een draaiende hoeveelheid op het gelaat. Lichtjes opschuimen en goed afspoelen. Hou je van wat magie? Gebruik de reiniger dan samen met onze natuurlijke spons met zuiverende actieve houtskool voor een duidelijk fijnere huidstructuur.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Feeling box

bottom of page