416 keer wassen met 1 fles. Top toch?

Behalve dat onze douchegels uit de Aromatherapy Essentials lijn vriendelijk zijn voor je huid en voor het milieu en behalve dat ze erg lekker ruiken is er een enorm belangrijk voordeel dat vaak vergeten wordt.

Met 1 fles van 500ml kan je je 416 keer wassen!

Het zijn geconcentreerde douchegels. Het water hoeven we er niet bij te verkopen, want dat komt gewoon uit je kraan.

De bedoeling is dat je je hele lichaam wast met slechts 1 pompje. Hoe doe je dat? Zorg dat je lichaam eerst al heel nat is, zodat de douchegel zich goed kan mengen met het water. Optimaler is om onze organische wasspons of Japans wasdoekje te gebruiken. Dan spoelt het product niet weg onder de douche en blijf je maar schuim maken (ja, met slechts 1 pompje).

Niet voor niets dat deze douchegels al 2x bekroond zijn met een Award. Bij RainPharma pakken we niet uit met lage prijzen, maar correct beschouwd: onze kostbare douchegels komen in gebruik zelfs goedkoper uit dan douchegels uit de supermarkt.

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven