Al gehoord van de a.a.p?


Hallo!

Wat is A.A.P.? A.A.P. staat voor Anti Aging Powder. Elke doos bevat 28 zakjes met elk 16 gram poeder. Dat poeder los je op in water of fruitsap en drink je best voor het slapengaan. Wat zijn de resultaten? 1. Een beter gehydrateerde huid (na ong. 7 dagen, optimaal na 8 weken). 2. Een zachtere huid (na ong. 7 dagen, optimaal na 8 weken). 3. Huid voelt steviger en voller aan (na ong. 1 tot 4 maanden). 4. Een mooiere huidteint, stralend haar (na ong. 28 dagen, optimaal na 8 weken).

5. Sterke nagels (na ong. 28 dagen). 6. Fijne lijntjes vervagen (na ong. 1 tot 4 maanden). 7. Rimpels worden minder diep (na ong. 3 tot 6 maanden). 8. Soepelere gewrichten (afhankelijk).

Doelgroep: 1. Personen met een droge huid. 2. Personen met een verslapte huid of rokershuid. 3. Oudere personen. 4. 25+ die voortijdige veroudering op tijd willen aanpakken. Er kunnen ondersteunend ook goede resultaten worden vastgesteld voor personen die te maken hebben met: Osteoporose, (vaak zeer goede effecten bij personen met) acné, allergieën (zoals hooikoorts, astma), reuma, artrose, psoriasis, cellulitis, trage wondgenezing, littekenweefsel.

78 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven