De Smart Nutrition Box

Wat is nu het Smart Nutrition Project? detox – afslanken – huidverbetering

Een slim, kort en makkelijk programma een gezonde break voor een nieuwe start

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen! Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

  • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken.

  • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen.

  • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen.

  • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden in het verkooppunt waar je deze box gekocht hebt.

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

Inhoud van de box: 1 x Daily Boost 60 caps 1 x Mighty Night 60 caps 1 x Dry Energy 60 caps 1 x Dynamic Q10 45 caps 1 x RainPharma Shake (zelf te kiezen uit 16 smaken) 1 x Shaker Drink More Water 1 x Gebruiksaanwijzing


19 keer bekeken

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656