"Wat is het verschil tussen RainPharma en product X? "

Maar oordeel vooral zelf. Hier zijn enkele punten die we vergeleken hebben.

Ingrediënten Signasol

Water, collageenhydrolaat (2500 mg), rode druivensapconcentraat, perensapconcentraat, voedingszuur (citroenzuur), natrium-L-ascorbaat, L-ascorbinezuur, sinaasappelconcentraat, zinkcitraat, kopergluconaat, DL-alfa-Tocoferylacetaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, zwarte peperextract, D-biotine, cyanocobalamine, voedingskleurstof (Carthamus-concentraat), aroma, conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (Xanthaangom), zoetstoffen (acesulfaam K, Sucralose)

Ingrediënten a.a.p.

Gehydroliseerd viscollageen 10.000 mg, MSM (methylsulfonylmethaan) 2.000 mg,voedingszuur (citroenzuur), glucosaminesulfaat 2KCL (schaaldieren) 1.000 mg, natuurlijk aroma, chondroïtinesulfaat 500 mg, vitamine C (als magnesiumascorbaat) 250 mg (312,50% RI), Bambusa arundinacea (Retz.) Willd. (Bamboe) extract 250 mg (silicium 87,64 mg), natrium hyaluronaat 50 mg, zoetstof (steviolglycosiden (rebaudioside A)), mangaan (als mangaanbisglycinaat) 300 mcg (15% RI), koper (als koperbisglycinaat) 150 mcg (15% RI) (RI: Referentie innames)

Hier enkele verschillen

1. Signasol gebruikt 2,5 g collageen, 4 keer minder in vergelijking met a.a.p. Daarnaast is bij Signasol de afkomt of kwaliteit niet af te lezen uit de ingrediëntenlijst. 2. Signasol gebruikt geen ontzuurde vitamine C (ascorbinezuur i.p.v. ascorbaten).

3. Signasol maakt gebruik van zoetstoffen: acesulfaam k en sucralose. A.a.p. gebruikt hiervoor stevia. 4. a.a.p. gebruikt een natuurlijk aroma.

5. Signasol maakt gebruik van conserveermiddelen. A.a.p. is een droog poeder waardoor conserveermiddelen niet nodig zijn. 6. Signasol gebruikt geen hyaluronzuur, MSM, glucosamine, chondroïtine mangaan en silcium. 7. Signasol gebruik sterke claims zoals “tot 50% minder rimpels". a.a.p. is bescheidener met gebruik van claims.

8. Signasol gebruikt suikerrijke ingrediënten zoals druivensap- en perensapconcentraat.

9. Signasol gebruikt de synthetische vorm van Vitamine E (= DL-alfa-tocoferylacetaat).

Wil jij onze a.a.p ook gebruiken?

Wel dit kan en dat best in een periode van 6 maand.

De eerste 3 maand om al de te korten aan te vullen, de volgende 3 maand om te stabiliseren.

En er na 2-3 zakjes per week om het te onderhouden.

Promotie 5+1 gratis.

Twijfel zeker niet.

44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656