Do you love you're skin?


Wil je weten hoeveel chemische rotzooi er gesmeerd wordt? Een mooie gladde crème kan geen kwaad? Think again... Wie wil er niet graag een mooie huid? Daar gaan we wel aan moeten werken en moeite voor moeten doen. Want meer dan 90% doet meer kwaad dan goed. Wil jij graag eens een workshop meemaken en meedoen? https://doodle.com/poll/z58is4ascut3v4ua

Dan kan je best naar de workshop komen en dan kom je alles over huidverzorging te weten. We leggen je uit hoe de cosmeticasector in elkaar zit en wissen we heel wat fabeltjes van de baan. Maar we gaan ook concreet aan de slag. Je leert hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen. Benieuwd hoe het gaat verlopen? • Korte introductie – Hoe verzorg je je huid op de juiste manier? We besteden aandacht aan de verzorging langs de buitenkant, maar bekijken ook wat je kan eten en drinken voor een betere huid. • Focus op lichaamsverzorging – Behandel je huid met zachtheid. Je huid is je grootste orgaan en verdient een zachte behandeling. Kom te weten waarom je chemische rotzooi wil bannen én leer een etiket lezen. Breng gerust je huidige producten mee ;) • Focus op gelaatsverzorging – Aan de slag met RainPharma! Je weet nu wat je niet meer op je gezicht wilt smeren. Hoog tijd om te ervaren wat plantaardige verzorgingsproducten met je gelaat doen. Met het unieke zes-stappen-plan van RainPharma tover je de beste versie van jezelf tevoorschijn. Je kan de dag zelf ook onze andere nieuwe producten proberen waaronder de maskers en dag-en nachtcrèmes. De workshop komt op 25€ die gestort kan worden voor de workshop. Op mijn rekeningnummer BE52-3630223457-09 of breng het binnen in de zaak. Dit zodanig dat ik jullie geschenkje kan bestellen. Ik zou wel willen proberen om zoveel mogelijk mensen op dezelfde dag te zetten, zodanig dat mijn collega Sofie hier heel de dag kan zijn.

33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656