Een gamma vol nieuwe producten

Dag BeautyMaster Fans

Afgelopen maand heeft niet alleen RainPharma maar ook Cent Pur Cent uitgepakt met nieuwe producten! Hier heb je ze even allemaal op een rij.


Black Pepper

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuw geurtje. Black Pepper is de 22 ste geur van onze Aromatherapy Essentials collectie. Met de Skin Wash ga je voor een geurige douche, met de essentiële olie zorg je voor een heerlijke geur in huis.

RainPharma ♡ Hey Baby

RainPharma stelt zijn baby-lijn voor! Baby Wash & Shampoo, Baby Bath Milk en Baby Daily Oil zijn drie hypoallergene verzorgingsproducten voor de allerkleinsten, die hun tere huid respecteren en beschermen. Ben je op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Ga voor de Hey Baby Gift Box, een mooie geschenkdoos met de drie baby-producten en de Hey Baby kalender.

Intensive Recovery Wax

Wie winter zegt, zegt helaas ook droge huid. Intensive Recovery Wax is een intens voedende wax die gebarsten en beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, helpt herstellen. De verzorgende formule bevat uitsluitend zeer werkzame actieve plantaardige boters en oliën die bijdragen tot een zachte en soepele huid en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.


Moisturising Lip Guard & Expert Lip Repair

Onze lippen hebben het zwaar te verduren tijdens de winter. Moisturising Lip Guard waakt over de gevoelige huid van je lippen. De 100% plantaardige formule op basis van zuivere oliën en boters zorgt voor een beschermend en verzachtend laagje en maakt je lippen mooi en zijdezacht. Het zonnige aroma van sinaasappel tovert de breedste glimlach tevoorschijn.


Expert Lip Repair is een geavanceerde luxeverzorging voor droge of beschadigde lippen. De unieke fluweelzachte balsem met honingachtige textuur voedt de lippen intens en houdt ze soepel en jong. Bovendien is deze premium formule 100% plantaardig, als dat geen reden is om te glimlachen!


De Refillables

Ook Cent Pur Cent wil haar steentje bijdragen aan het milieu.  Daarom brengen we dit Refillable Palette uit. Dit palette kan je naar eigen smaak vullen met 4 compacte oogschaduws of één van onze compacte foundations.  Zijn je poeders op, dan kan je je palette hergebruiken. Goed he!

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven