Mijn eindejaarscadeau voor jou!


Als bedanking voor jullie steun het afgelopen jaar wil ik een extraatje geven bij jullie bestellingen van Cent Pur Cent of I.am.klean! Bij de aankoop van 3 producten, krijg jij van mij een oogpotlood gratis. Is dat geen leuk geschenkje?Hoe gaat het in zijn werk?

Na het voltooien van je bestelling zal je van mij via mail een kortingsbon ontvangen met een promocode op. Hiermee kan je meteen een nieuwe bestelling plaatsen voor je potlood (met als levering "ophaling in de zaak") waardoor ik het potlood mee in je originele bestelling steek. Of je houdt je kortingscode bij voor je volgende aankoop. Hij vervalt niet!


Tussen welke potloden mag ik kiezen?

Je mag de keuze maken tussen twee oogpotloden van Cent Pur Cent, namelijk de Eyepencil Espresso of de Eyepencil Cotton. Of je mag voor het oogpotlood van I.am.klean kiezen: Eyepencil Aubergine.

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BeautyMaster, Fr. Dottermansstraat 25 3060 Bertem, goedele@beautymaster.be0495/360656