top of page

Wat je zeker nog moet weten over de Spring Shopping Days

Dag BeautyMaster Fan Zoals je weet gaan op 18, 19 en 20 maart de RainPharma Spring Shopping Days door. Want tijdens het shopping event is het de kans om je favoriete maar ook de nieuwe producten voordelig te kunnen aankopen. Gebruik dus zeker deze ultieme kans. Vorige keer heb ik verteld dat je 21% korting kan ontvangen op jouw producten en wat je daarvoor moet doen. Toch is er nog zoveel dat ik nog niet heb verteld. Dus ik ga je even vertellen wat je zeker niet mag missen tijdens de Spring Shopping Days!


Nieuwigheden tijdens de Spring Shopping Days Naar goede gewoonte lanceren we tijdens de Spring Shopping Days ook graag wat nieuwigheden. Het is je de voorbije weken vast niet ontgaan, RainPharma en Pascale Naessens slaan de handen in elkaar. Al vanaf de eerste ontmoeting hing er instant magie in de lucht en dat leidde tot een prachtige samenwerking. Pure Nature by PASCALE NAESSENS x RAINPHARMA is een geurige blend van de meest pure essentiële oliën en de 24ste geur uit onze Aromatherapy Essentials lijn. Je kan dus deze nieuwe lijn ontdekken tijdens de Spring Shopping Days. Wil je ze eerst al eens proberen? Op 18 maart kan je de Limited Edition Box komen ophalen. Deze wordt verkocht bij de Feeling vanaf 24 maart, maar jullie krijgen voorrang. Aangezien ik maar een beperkte voorraad heb, kan je hem nu al bestellen! De box is te koop bij Feeling Magazine, voor slechts €19,95extra i.p.v. €58,95! Deze aanbieding kan je echt niet missen. Zo krijg jij de kans om als eerste de producten van Pascale Naessens te proberen! In de box zit:

 • Pure Nature Room Spray 50ml

 • Pure Nature Skin Wash 100ml

 • Body Wonder Towel in een exclusieve aubergine kleur

Extra plezier met de Never Ending Circle Je wist al dat je tijdens de RainPharma Spring Shopping Days maar liefst 21% korting krijgt op alle producten die in de Never Ending Circle en de prachtige bewaardoos passen. En ook dat er telkens € 1 van de prijs gaat bij elk product. Kies je 21 producten uit? Dan krijg je de Never Ending Circle zelfs helemaal gratis! Die kan je zo multifunctioneel gebruiken dat een heel jaar plezier verzekerd is. Maar we hebben nog een extra verrassing voor jou! Voor je buitengaat, krijg je van ons één Uitgesteld Plezier kaart. Dit is een waardebon van € 21 die je van 01.04.2021 tot en met 30.09.2021 kan gebruiken bij aankoop van minimum € 100 aan RainPharma producten en accessoires. Zo ben je zeker dat je de lente én zomer doorkomt. Op de Shopping Days vertel ik hier nog meer over.

Ontdek de 21 nieuwe RainPharma Rituelen In de eerste twee rituelen krijgen jouw voeten de verzorging die ze verdienen. Toch zijn er zoveel meer lichaamsdelen dat verzorgd moeten worden. Zo is jouw gezicht het eerste dat opvalt als mensen jou zien. In het derde ritueel vertellen we je meer hoe je een sunkissed glow kan krijgen.

 • Voor een egaal resultaat scrub je je gelaat eerst met Brightening Face Scrub.

 • Daarna reinig je goed na met Dedicated Face Wash.

 • Klaar voor een vleugje magie? Masseer Stay Golden gelijkmatig in over je gelaat en decolleté. Doe dit elke ochtend en avond, tot je de gewenste tint bereikt.

 • ’s Nachts kan je Beauty Sleep Cover gebruiken om je kussen te beschermen.⁠

Of geef met het vierde ritueel je huis een facelift? Want onze Room Sprays hoeven we je ondertussen ook niet meer voor te stellen. Met deze handige kant-en-klare flesjes verstuif je geurige vleugjes natuur in huis. Van de inkomhal tot het kleinste kamertje. Je kon reeds kiezen uit de meer dan 20 geuren van de Aromatherapy Essentials collectie, maar daar voegen we nu ook Bonjour en Bonsoir Room Spray aan toe! Deze luxueuze blends van de meest pure essentiële oliën zijn perfect om de dag geurig te starten of af te sluiten.

Hoe ga je te werk?

 1. Download hier je verlanglijst.

 2. Druk het af.

 3. Schrijf je favoriete producten op. Wil jij meerdere stuks van 1 product? Dan kan! Gebruik dan gewoon meerdere lijnen.

 4. Neem een foto van je ingevuld lijst.

 5. Stuur deze foto op via whatsapp (0495/360656) of mail naar (goedele@beautymaster.be). Ten laatste op 14.03.2021. Trouwens, breng je je lijst binnen uiterlijk 7.03.2021 dan geniet je nog van een early bird geschenkje.

Op 18, 19 en 20 maart staan jouw producten voor je klaar. We zijn op zaterdag 20 maart zelfs tot 22u open zodat je zeker een moment vindt om langs te komen.

Stralende groeten Goedele

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page