top of page

Spring Shopping Days 2021

Dag BeautyMaster Fan Groot nieuws! Eindelijk mogen we je het verklappen. Dat op 18, 19 en 20 maart de RainPharma Spring Shopping Days doorgaan, wist je al. Maar vandaag vertel ik je meer over die fantastische 21% korting, over hét hebbeding van het voorjaar en hoe het allemaal in zijn werk gaat.


Never Ending Circle Natuurlijk ging RainPharma ook dit jaar op zoek naar een design drager die jij volledig mag vullen met je favoriete producten. Ik ben dan ook heel blij om jou eindelijk de stijlvolle Never Ending Circle te kunnen voorstellen. Hét hebbeding voor de lente. Wat is het nu eigenlijk? Is het een voetbad? Een mand voor magazines? Een fruitschaal? Een decoratieve doos? De Never Ending Circle is het allemaal én nog zoveel meer. Onze vijfjarige YouTube-ster William stelt jou met veel plezier en humor de Never Ending Circle en al zijn mogelijkheden voor!


Hoe kan je meedoen aan de Spring Shopping Days? Aangezien we houden van exclusiviteit, is er aan je deelname aan het event een kleine regel verbonden: de aankoop van de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos voor €21 (ipv € 59). Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Dit toegangsticket wil je echt wel hebben, want op alles wat er in past (met een maximum van 21 producten) krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee. Wil je je shakes en supplementen bijvullen? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project? Dit is het moment! MAAR ER IS MEER! Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er €1 af van de prijs van de Never Ending Circle. Kies je één product, dan betaal je nog maar €20. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs volledig gratis. Wil je echt alles uit de RainPharma Spring Shopping Days halen? Je kan op 18, 19 en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circle kopen voor maar €21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau?


Ontdek de 21 nieuwe RainPharma Rituelen Een eenvoudig ritueel kan krachtig transformeren. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Rituelen helpen ons niet alleen om een fase af te sluiten of te breken met oude gewoontes, maar ze zorgen er ook voor dat we vol goesting en energie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen. We stellen je graag 21 rituelen voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om jouw doelen te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat. Tot en met 21 maart zetten we alle belangrijke rituelen in de kijker, met als eerste ritueel de voeten. Wil jij graag streelzachte voeten en verlost zijn van eventuele stinkvoeten?Je voeten brengen je elke dag overal naartoe en dat voel én zie je er soms aan. Hoe kom je er van af?

  • Vul de Never Ending Circle met warm water en een scheutje Revitalising Foot Bath Oil.

  • Laat je voeten even weken in het verkwikkende water, haal ze vervolgens één voor één uit het badje en scrub ze grondig met Charcoal Detox Foot Scrub om komaf te maken met eelt.

  • Spoel goed af en was na met Skin Wash Peppermint voor het ultieme verfrissende effect.

  • Vervolgens masseer je je voeten (of laat je ze masseren) met Refreshing Foot Massage Oil.

  • Droog je voeten af en breng Repair & Protect Foot Balm of Intensive Recovery Wax aan.


Wil je zeker zijn dat je al jouw favorieten met korting kan shoppen? Stuur je verlanglijst op en breng ten laatste op 14.03.2021 bij ons binnen. Hoe ga je te werk?

  1. Download hier je verlanglijst.

  2. Druk het af.

  3. Schrijf je favoriete producten op. Wil jij meerdere stuks van 1 product? Dan kan! Gebruik dan gewoon meerdere lijnen.

  4. Neem een foto van je ingevuld lijst.

  5. Stuur deze foto op via whatsapp (0495/360656) of mail naar (goedele@beautymaster.be). Ten laatste op 14.03.2021. Trouwens, breng je je lijst binnen uiterlijk 7.03.2021 dan geniet je nog van een early bird geschenkje.

Op 18, 19 en 20 maart staan jouw producten voor je klaar. We zijn op zaterdag 20 maart zelfs tot 22u open zodat je zeker een moment vindt om langs te komen.

Stralende groeten Goedele

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page