top of page

1 oktober, de Alpaca Day van Cent Pur Cent

Bijgewerkt op: 27 sep. 2020

Dag BeautyMaster fans


Dit jaar geen Black of PINK Friday, wel de AL-PAC-A-WAT-JE-KAN-DAG. Op donderdag 1 oktober is het de Alpaca Day van Cent Pur Cent. Een dag die je als make-up lover zeker niet mag missen. Waarom precies mag je die niet missen?

Eén dag lang krijg je, bij aankoop van minimum 3 producten van Cent Pur Cent, 20% korting (met uitzondering van de boxen)! Koop je maximum 10 producten, dan geniet van je van 20% en krijg je extra cadeau's. Want als je 10 producten koopt, dan krijg je van ons een fullsize Limited Edition Highlighter en potlood cadeau twv €49.Maak je wishlist


Het verlanglijstje systeem is het makkelijkste ter wereld. Jij vult in welke producten je graag zou kopen, brengt het lijstje binnen en ik zorg ervoor dat ze tijdens de Alpaca Day, op 1 oktober, klaar staan.


Kom je alleen niet aan 10 producten, maar wil je graag een cadeautje ontvangen? Hoor dan eens bij je vrienden of familie, misschien hebben zij ook nog iets nodig. Dan beslis je daarna maar wie welk cadeau krijgt. ;)


Kijk je liever op de website en plaats je zo graag je bestelling? Dat kan! Bij levering duidt je aan dat je hem zelf komt halen en als betaling duidt je 'cash' aan. Zo kan ik op 1 oktober als je je bestelling komt afhalen, jouw korting verrekenen. Je mag ter plaatse ook zeker met kaart betalen.

Geen enkele reden om te twijfelen! Dit is dé moment om je voorraad make-up aan te vullen. Cent Pur Cent is niet enkel 100% natuurlijk en 100% Cruelty Free, maar ook nog eens van Belgische bodem. 

Kom langs in de zaak op 1 oktober om je make-up voorraad aan te vullen.

162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page